Hovedside

Lidt om os selv

Økologi

Fuchsia

Zoneterapi

Jordstråling

Bay postkort

Diverse

Julesiden

Husstandsmølle

Billedgalleri

Links

Gæstebog

Lidt om os selv.

Vi hedder Eva og Povl Eivind Christensen. Vi bor i det skønne Odsherred. Vi bor på en landbrugsejendom, hvor vi har forpagtet det meste jord ud. Vi er begge hjemmegående og går meget op i økologi og vedvarende energi. Vi går meget ind for at de varer vi køber er behandlet med omtanke, derfor boykotter vi Arla, som desværre har opkøbt og ødelagt mange af de gode mejerier. Du kan finde links om de sidste gode mejerier i Danmark på denne side.

Vi har 2 børn som er flyttet hjemmefra. Både vores datter og søn bor i St. Merløse. Vi har også 2 skønne børnebørn, det er 2 drenge.

Vi går meget op i lokalhistorie. Vi har fundet ud af at vores ejendom hedder "Garboedal". Navnet er opstået fordi der ligger en bakke bag vores ejendom, som hedder "Garboe knold".

Eva: Jeg er uddannet Zoneterapeut. Jeg har haft nogle gode resultater med zoneterapien, som du kan læse om her. Jeg interesserer mig meget for alternativ behandling og går meget op i mine krydderurter. Jeg bruger også meget tid på mine Fuchsia (ca.100) og elsker at bytte skud med venner og bekendte. Jeg nyder også meget at nusse i have og drivhus.
Jeg samler på nisser og har ca. 1.600 forskellige. Jeg samler også på frimærker og kuglepenne.

Povl-Eivind: Jeg er uddannet isenkræmmer. Jeg er glad for hus og have. Jeg laver det meste reparation og vedligeholdelse selv, hvilket jeg holder meget af. Jeg holder meget af at gå at nusse om mine dyr. På marken er et naturligt vandhul, hvor jeg havde vildænder og moskusænder.
Jeg er jæger og nyder at gå på jagt, men jeg skyder aldrig noget, naturen er det vigtigste for mig.

Jeg er blevet meget interesseret i jordstråling. Du kan læse om mine erfaringer her.

Jeg samler på Nick Carter bøger - her kan du se (åbner i nyt vindue) hvilke af dem jeg har. Om sommeren tager jeg på Kræmmermarked, hvor jeg sælger alt muligt.

Jeg samler også på postkort - helst dem der er fotograferet af Bay - som kom fra Asnæs. Jeg har over 1900 af hans postkort. De er blevet scannet ind og lagt på nettet og når jeg får nye vil de også blive scannet ind . Du kan se dem her

Vi har ca fra 1978 betalt til et barn gennem Børnefonden. Da vores børn var mindre spurgte vi dem, om de ville være med til at vi sparede, så der kunne blive penge til at sponsorere et barn, det ville de meget gerne, så vi satte en undersøgelse i gang, for at finde ud af hvor der gik mest til børnene og det var helt klart børnefonden. Vi skriver lidt sammen på engelsk med barnet. I den tid vi har været med, er det vist nu barn nr. 5 Véronique fra Gbindounmé - 147 km fra Cotonou i Benin, vi betaler til. Hun er nr.4 ud af en søskende flok på 5. Det er en stor oplevelse at høre hvad de bruger pengene til, som de får til jul og fødselsdag, det er olie, majs, stof , sågar en ged har der været købt. Det er en dejlig fornemmelse, når vi ved at pengene bliver brugt til barnet og ikke til administration. Det koster kr. 220,00 om måneden og så er der betalt for skolegang, tøj, mad og forældrene bliver også hjulpet. Så vi vil opfordre dig til at sponsorere et barn gennem Børnefonden.

 

Véronique

 

Familien består også af en rød hunkat med navnet Mons. Ud over katten består familien også af en sort langhåret gravhund - Freja, som er født 3. april i 2004.

 

Mons

Freja.

 

 

Webmaster: Susan Fast    Kontakt webmaster: